20:00

Te iubesc ingerasa mea!!!

Azi de ziua ta
Mi-e gandul tot la tine,
Inca te ador...
Dar poate tu nu mai tii la mine.

Lacrimile mele-s pentru tine,
Si pentru a ta fericire...
Imi pare ca-ti pot spune
Ca-ti doresc tot binele din lume!

Chiar si atunci cand cuvintele nu mai au sens, cand afara ploua si e intuneric, cand sufletul e strans si strangulat de durere ca tu nu mai esti langa mine, chiar si atunci inima mea bate fierbinte pentru tine.. Te iubesc din tot sufletul si imi doresc sa vii inapoi langa mine, sa iti fiu iubit pe vecie nu doar pentru o perioada.. Vreau sa te iubesc si sa iti ofer linistea si caldura pe care o cauti.. Vreau sa fiu al TAU. M-ai schimbat profund si asta nu pot uita.. Viata mea nu mai e deloc ce a fost.. Fara tine multe nu mai au sens, nu mai au culoare.. Le lipseste viata!!!
Langa tine simt ca traiesc si vreau sa simt ca traiesc...
Te iubesc si alerg dupa fericire...dupa tine, asteptandu-te cu drag..
Te ador scumpo si imi e tare dor de tine...:((


Sufletul imi era gol si parasit cand te-am cunoscut pe tine! Ai aparut in viata mea ca soarele care rasare dimineata,mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta....cu zambetul tau gingas mai facut sa te iubesc mai mult decat insasi viata mea!
Ai fost si vei ramane ingerasa care m-a ridicat de jos, ingerasa care m-a facut sa ma simt iubit! Mi-ai otravit sangele cu dragostea ta...iar acum nu mai pot trai fara otrava ta! Te iubesc ingerasa mea!!!

0 comentarii: