19:54

Declaratie pentru iubita mea


Declaratie pentru iubita mea,

Draga mea, vreau sa stii ca te iubesc pentru ca fara tine mi-e greu si nu as putea sa fiu eu ,te iubesc pentru linistea pe care mi-o dai cand stau cu tine(chiar si la telefon),te iubesc pentru ca ma alinti si te alint,te iubesc pentru ca tu esti raza mea de soare care-mi lumineaza dimineata .Te iubesc pentru viitorul meu si al nostru impreuna ,pentru ca tu ,esti TOTUL pentru mine..Te iubesc pentru simplu fapt ca existi!
Stii,uneori dimineata cand ma trezesc,am impresia ca esti langa mine. si ca -mi intinzi mana si ca ma saruti... ,cand vine seara nu stiu de ce dar as vrea atat de mult sa te am langa mine,sa stau cu capul pe pieptul tau,iar tu sa ma mangai...si sa nu mi mai pese de nimic..Sa nu -mi mai pese ca ai mei poate sunt impotriva noastra,ei si toata lumea,sau ca sunt mult prea mic si poate ca la varsta mea ar trebui sa fac altceva...As vrea sa stam asa,noi doi..sa ma mangai pe cap si sa te simt calda langa mine..si toate certurile alea si cate si mai cate sa le uit ... Dar eu te iubesc...ca ai tu 16 de ani si eu 19 ?..ce conteaza!?am acceptat asta de la inceput..Zilele astea ti-am simtit atat de tare lipsa..nici nu stii cat ..mi-ar placea ca totul sa fie mai usor .Sa putem sa fim impreuna cand si cum vrem noi..Uneori ma gandesc ca atatea sacrificii si tot prin ce am trecut noi,trebuie sa merite ..vreau sa cred ca astea nu le-am facut degeaba....si o sa mi aduc aminte de astea si o zambesc .
Mi-ar placea sa -ti scriu aici toate lucrurile pe care le-am trait noi...insa noi am trait prea multe.real.doar ne-am propus ca pe viitor sa le facem..Mereu ma gandesc la tine.te iubesc si sper sa-ti placa tot ce-am facut.TE IUBESC viata mea!

0 comentarii: