19:47

Primul Lucru pe care o sa ti`l spun,este "Te Iubesc"

Primul Lucru pe care o sa ti`l spun,este TE Iubesc al doilea TE Ador,al treilea esti Viata mea.Te`as iubi si daca as mai trai 8236586 de vieti:X Te Iubesc Printesa Mea>:D< :*:*:*

Numai luna poate stie, cat de mult eu te iubesc, cate nopti si cate zile, eu la tine ma gandesc! Stau la foc si tot privesc, cum lemnele se topesc, tot asa si inima din mine, se topeste dupa tine. Te iubesc mai mult decat viata mea decat orice pe lumea asta. Te iubesc enorm. Te iubesc si te pup dulce!!

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine  eu sunt acela.

Te iubesc enorm... ti-am povestit de trandafirul crescut in inima mea... odata smuls de acolo nu va creste altul niciodata pentru ca numai tu ai samanta potrivita pentru a sadi un trandafir frumos ca tine. Te iubesc enorm de mult!

I loved you, love you today, tomorrow I love you, love you always!

Chiar daca nu crezi in sentimentele mele, chiar daca crezi ca e ceva trecator, timpul iti va dovedi ca dragostea mea pentru tine e vesnica si mai presus de propria-mi viata; as renunta la orice pe lumea asta doar sa-ti castig dragostea; esti visul meu cel mai frumos pe care nu l-as schimba cu nimic pe lumea asta.
Sufletul meu a fost doborat de dragostea mea pentru tine si nu se va mai putea ridica decat daca imi vei accepta dragostea.
Nu te-am mintit niciodata, toate cuvintele de dragoste pe care ti le-am spus au venit din inima incarcate de o forta pe care ratiunea nu a putut sa o invinga.
Pana sa te cunosc pe tine nu aveam nici un scop precis in viata dar tu mi-ai aratat Calea. Te rog sa pasim impreuna pe aceasta cale si fericirea va fii eterna in inimile noastre.
TE IUBESC.

0 comentarii: