21:30

APEL UMANITAR: O fetita de 5 ani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a trai!



Fetita a fost diagnosticata, dupa nastere, cu o boala la inima si desi a suferit pana acum doua interventii chirurgicale, are nevoie de inca o operatie, precum si tratament de specialitate.

“Povestea fetiţei mele incepe acum cinci ani, când la ceva timp după naşterea lui Nicol (şi a surioarei ei gemene) am observat că Nicol se invineţea în jurul gurii şi obosea extrem de tare când o alăptam. După mai multe vizite la doctori, Nicol a fost diagnosticată cu ventricul unic tip VS cu dublă cale de intrare si transpoziţie de vase mari, aceasta însemnand o malformaţie congenitală a inimioarei cu care n-ar fi supravieţuit fără o intervenţie chirurgicală urgentă. De atunci Nicol a suferit două operaţii la inimă: una la Tg. Mureş şi una la Hospital Universitario Grigorio Maranon din Madrid, o clinică specializată care i-a oferit fetiţei mele şansa de a se face bine", povesteste Angela Salvari, mama fetitei.

 Nicol are planuri de viitor, vrea sa-şi facă inimioara bine, să meargă la şcoală şi să devină doctoriţă, dar ea nu ştie că părinţii nu mai avem bani să o ajutăm să ducă această luptă la bun sfârşit. 


După ultima operaţie copila trebuia dusă de două ori la control în Spania, dar acest lucru nu a mai fost posibil datorită situaţiei financiare precare.


"Veniturile noastre sunt derizorii si abia reuşim să ne intreţinem copiii şi de multe ori nici nu mai ştim ce să le punem pe masă.Cu toate acestea inima de părinte nu ne lasă să ne abandonam fetiţa, are nevoie de noi, iar noi neputincioşi vă cerem ajutorul sperând că bunul Dumnezeu ne va ajuta să o ducem pe Nicol la cea de-a treia operatie, care ar trebui sa fie la sfarşitul acestui an, in decembrie. Pâna atunci Nicol trebuie să meargă neapărat la clinica din Spania în septembrie, pentru controlul dinaintea operaţiei. Suma de care avem nevoie, 6.000 euro, pentru drumuri in Spania si alte cheltuielile aferente poate pentru unii dintre oameni ar părea mică, dar nouă ni se pare din ce in ce mai mare si de neatins", mai spune mama lui Nicol.


Mai multe detalii, inclusiv acte medicale, puteţi găsi pe site-ul creat pentru Nicol:

http://inimioarapentruniki.wordpress.com.

Conturile pentru Niki au fost deschise la Banca Transilvania:
Titular: Salvari Angela
Ron : RO65BTRL0070120AS14345XX
Euro: RO09BTRL0070420AS14345XX
Cod SWIFT : BTRL RO22XXX

0 comentarii: